Konst i Mölnlycke

Konst i Mölnlycke

Konst i Mölnlycke, konst i Torslanda eller varför inte konst i Paris? I den bästa av världar hade jag gärna rest jorden runt för att se på konst överallt men nu är jag så lyckligt lottad att jag bor i Göteborg så jag behöver inte resa långt alls för att både se eller köpa konst. Det räcker med att ta spårvagnen några hållplatser. Sedan jag fick upp ögonen för en konstnär som heter Kajsa Stamenkovic har en helt ny värld öppnat sig för mig.  

När jag ser de vackra motiven i de tavlor som Kajsa Stamenkovic har målat händer det någonting inom mig som är svårt att beskriva. Jag blir djupt känslomässigt berörd. Första gången jag såg en tavla som Kajsa Stamenkovic hade målat blev jag till och med så berörd och tagen att jag där och då visste att jag ville få ta del av mycket mer konst i Mölnlycke och de tavlor som Kajsa Stamenkovic har målat. Först köpte jag en tavla, efter några månader en till och så vidare, och nu har jag inte mindre än fem tavlor som pryder väggarna i min trerummare med kök. Det är motiven så klart som jag tycker särskilt mycket om, men sedan är det så bra att när man köper en tavla så ingår även ramen vilket är otroligt praktiskt. Känner du att denne konstnär och hennes konst i Mölnlycke skulle vara något även för dig så kan du redan nu få ett litet smakprov på det som hon har målat om du går in på hennes hemsida. Tyvärr har väl inte alla människor riktigt haft råd att köpa riktiga tavlor att hänga upp på väggarna, men Kajsa Stamenkovics tavlor är mycket prisvärda så den som är intresserad av att köpa hennes konst i Mölnlycke kommer att ha råd. 


Kommentarer är stängda.