Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

Hej och god morgon! Välkomna till dagens första inlägg. Jag har funderat lite på vad det här inlägget ska handla om eftersom det är det här inlägget som jag kommer att inleda dagen med, och nu har jag kommit på att jag vill berätta för er om Eva Kalderon som är en kvinna som har ett företag som erbjuder yoga i Klippan. Jag tycker att det här är ett väldigt intressant och spännande företag som fokuserar på att ge människorna som kommer dit för att deltaga i Yoga i Klippan ett slags harmoni och lugn och en inre balans. Att börja med yoga är att vara snäll mot sig själv och lära sig att förhålla sig till livet även när det är som stressigast. Men hjälp av denna yoga i Klippan får man fokusera på sitt inre vilket kan behövas i en tillvaro som blir allt mer stressig och där allt mer fokus läggs på det yttre, det vill säga det ytliga. Jag vet att de är många människor som inte mår bra i en allt mer uppskruvad tillvaro och helt säkert är det så att ni ibland har undrat vad man skulle kunna göra? Det är därför jag i det här inlägget väljer att presentera Eva Kalderon för er och det kan jag göra med gott samvete eftersom jag själv har erfarenhet av att gå på yoga i Klippan på hennes företag. Jag har fått så många vinster sedan jag började med yoga. Jag har blivit piggare, friskare, jag sover bättre på nätterna och jag hoppas att ni också kommer att känna så här vilket jag faktiskt inte tvivlar en sekund på att ni kommer att göra om ni börjar på yoga i Klippan. 


Kommentarer är stängda.