Det här med kbt i Borlänge

Det här med kbt i Borlänge

God morgon alla mina underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min lilla blogg! Hur mår ni en tisdag som denna? Själv mår jag ganska bra faktiskt. Jag har dock bränt mig i solen i helgen, så jag har lite ont i ryggen och axlarna, haha…jag skrollade igenom kommentarerna på mitt senaste inlägg lite tidigare, och jag märkte att ni verkligen vill ha ett inlägg om det här med kbt i Borlänge med omnejd, så det kommer jag ge er idag. Jag ska nämligen iväg på en behandling inom kbt nästa vecka, hos Maria Andersson. Jag fick faktiskt Maria Andersson som ett tips utav en kollega till mig som vänt sig till henne flera gånger tidigare. Jag blev väldigt nyfiken, då jag länge letat efter ett bra företag inom kbt. Jag har faktiskt vänt mig till en hel del olika företag inom kbt och samtalsterapi, då jag känt att jag har behövt någon att prata med.

Dock har jag stött på en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Detta har känts så oerhört jobbigt för mig, då jag verkligen har velat haft hjälp. Jag hoppas nu verkligen att Maria Andersson kan hjälpa mig, då min vän har pratat väldigt gott om detta företag. Ni är ju många som har haft samma problem som jag har haft, och jag kommer därför uppdatera er efter min behandling om vad jag tycker. Gå gärna in på Maria Anderssons hemsida om ni också är nyfikna. Nu hoppas jag att ni får en härlig tisdag och en fortsatt fin vecka, så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.